Copyright 2019 - Reddingsbrigade Boxtel

Om de normen en waarden van onze leden op het zwembad en tijdens de lessen te waarborgen, hebben wij onderstaande regels opgesteld.
• Zorg dat je op tijd bent, zodat de instructeur tijdig met de les kan beginnen.
• Een kwartier voor de les in het zwembad aanwezig zijn, is vroeg genoeg. En 10 minuten voor aanvang les mag je, je gaan omkleden.
• Na het omkleden, wacht je in de doucheruimte.
• Het is niet toegestaan dat je gebruik maakt van het peuterbad. Dit gedeelte is niet door de RBB gehuurd en tevens is er geen toezicht van de instructeurs.
• Wij verwachten dat je luistert naar het badpersoneel, de instructeur of trainer van je groep en dat je met respect met hen omgaat. Zij doen dat ook met jou.
• Met alle materialen dien je zorgvuldig om te gaan.
• Bij het verlaten van de zwemzaal en het gebruik van de douches en kleedkamers verwachten wij rustig gedrag.
• Je mag geen gebruik maken van de invalidentoiletten in het zwembad wanneer hier geen (medische) noodzaak voor is.
• Uiterlijk 15 minuten na het einde van het laatste lesuur heb je het zwembad verlaten. In de overige uren ben je binnen 30 minuten omgekleed. Hierna kun je uiteraard nog aansluiten op de tribune of naar de droge horeca.
• Het is niet toegestaan dat je tijdens de les snoept, ook geen kauwgum.
• Je mag geen sieraden aan tijdens de lessen. Dit is voor je eigen veiligheid en voor de veiligheid van anderen.

Tot slot nog een tip. Laat geen waardevolle spullen achter in de kleedhokken. Geld, mobiele telefoons en sieraden blijven geliefde spulletjes voor dieven. Berg deze spullen daarom op in de kluisjes die er zijn of laat ze gewoon thuis.

Omkleden met jonge kinderen

Aan ouders die hun kinderen graag willen helpen met omkleden dienen gebruik te maken van de individuele kleedhokjes. Laat dan alstublieft niet de kleding in het hokje hangen, maar maak gebruik van een kluisje.

Wanneer u gebruik wil maken van de grote kleedruimtes verzoeken we vaders met hun kinderen naar de herenkleedruimte te gaan en moeders met hun kinderen vanzelfsprekend naar de dameskleedruimte. Op het moment dat het kind niet van hetzelfde geslacht is als de ouder, willen we u vragen om gebruik te maken van de kleine kleedhokjes. Bedankt voor uw medewerking.

Opening tribune in het zwembad

Het is toegestaan om vanaf de tribune naar de zwemlessen te kijken.
We verzoeken u om tijdens de les geen vragen te stellen aan de instructeur. Hij of zij heeft na de les altijd wel even tijd voor vragen.
Kijken naar de elementaire lessen kan ook, voor de glazen pui bij het peuterbad / glijbaan. Gelieve na afloop van de les, stoelen terug te zetten in het horecagedeelte.
Op de tribune en in het zwembad zijn buitenschoenen niet toegestaan i.v.m. de hygiëne. U wordt dan ook verzocht om zelf slippers mee te nemen of gebruik te maken van overschoentjes. Deze overschoentjes zijn te verkrijgen bij de ingang van het zwembad.